Tävling

Måste säga att jag tycker att det är otroligt roligt att gå och kolla på hopptävlingar, få se hur alla har packat sina saker, hur det bor in sig vid boxarna på ett meeting eller bara hur de fixar till det vid en-dagars tävlingar :)

Folk har sadelskåp, sadelbockar, sadelkärror och massor av andra köpta eller hemmagjorda förvarings hjälpmedel :)  De har boxgardiner, ikea påsar, tunnor, spannar, soptunnor och många många mer sätt att förvara sina saker. Hur brukar ni förvara och packa era saker när ni åker iväg och när ni packar upp på tävlingar för att ha ordning med mera? :)  Vad tycker folk om boxgardiner och boxväskor? Är de bra? Packar ni dem innan eller packar ni i sakerna när ni väl är på plats?

Jag tycker själv att det verkar lite smidigt, snyggt och bra för att hästen kan få lite mer lugn och ro i tävlingstallen som kan vara stirriga :P Sadelskåp/tävlingsskåp tycker jag också är väldigt bra även om man kanske har det i transporten men det kan bli ett himla spring i fall men har box då parkeringen inte alltid är så nära. Ett alternativ är att man har extra saker och de saker som inte används så mycket i transportens sadelskåp och resten i det portabla sadelskåpet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0