önskar

Lite som jag hade velat få in i min garderob till hösten :)

- ett par svarta byxor till kanske
- en grå kofta utan någon "knäppning" den ska vara hel och stickad typ
- en svart äkta skinn/läder väska med axelrem och storlek ungefär som ett stående a4
- en rutig lite "flanell aktig" skjorta
- en tjock halsduk typ tubhalsduk
- en tjock lång och bred halsduk mkt lång
- ett par skinn/läder skor lite lägre skaft och behöver inte vara äkta
- en tjockare stickad kofta med knappar?


Onsdag nere i Halmstadstrakten

Diva sov inne i husvagnen på natten utan sin bur :) På morgonen blev det en liten promenad innan jag, Julia, Tilde och Nemo åkte och kikade i lite djuraffärer. Mamma var snäll och stannade hemma med Diva. Nemo fick ett nytt koppel och halsband, Diva med så klart och Tildes hund Lillan kommer också bli fin med ett nytt halsband :) Julia tittade även på ett annat koppel och halsband som hon dock inte köpte, men det är nog i hennes ägor innan bilen går hemåt Hångerlandet igen ;) Nemos var turkost, Divad rosa och Lillans mintgönt, det andra som Julia ville ha till Nemo var typ tegelrött eller rost orange/rött super fint var det i alla fall :)

Efter att vi kom hem var det till att käka middag innan jag, Julia, Tilde, Andre, David och Emma åkte till Tylösand för after beach :) Det var jätte trevligt!

Kvällen avslutades sedan på en klippa i Steninge med kvällsmat och krabbfiske. Nu var hela familjen Nilsson, David, Mamma, Julia och jag med :) Nemo fick också följa med men Diva fick stanna i bilen och sova.


Haverdal

I Tisdags åkte jag, syrran, Nemo och Diva ner till Haverdal till mamma :) David och hela familjen Nilsson var också nere i Haverdal fast i sin husvagn. Jag och Julia tog jeepen ner för att vi skulle få plats med båda hundarna och all packning men det gjorde vi knappt ändå. Två hundar, deras väskor, våra väskor, ett stort parasoll, Divas bur, Divas biabädd och lite till ^^ Vi kan lugnt säga att det var fullpackat. Robert kommer i alla fall ner och hämtar hem mig och Diva :)


Måndag

I måndags var mamma, syrran, jag och Diva på stan i Värnamo för lite miljö träning. Diva var jätte duktig men det var helt klart väldigt läskigt, det är som sagt lite skillnad från att sitta i en bur där man inte träffar några människor :P Diva hälsade på två hundar, den ena var en valp och den andra var 3år. Hon var jätte duktig och sa ingenting :) Diva blev även utskälld av några hundar men sa inget då heller :)

Det blev faktiskt lite fyndat på stan med! Jag köpte 4st solstolar som jag har på våran framsida och så fick jag 2st pallar som jag har som bord :) Det blev jätte fint och Robert blev glatt överraskad när han kom hem från jobbet och det var möblerat och klart på framsidan. Måste erkänna att jag hade invigt dem redan innan han kom hem för mamma, jag och syrran passade på att fika där innan de åkte hem igen :P

Efter att Robert hade kommit hem från jobbet lämnade vi diva en liten stund själv i lägenheten för att åka och titta på en ny bil till våran lilla familj :) Kan även säga att vi provkörde en och blev mycket nöjda ;)

På kvällen åkte Diva och jag ut till Hånger när Robert tränade för jag ville rida en liten sväng :)


RSS 2.0