Onsdag nere i Halmstadstrakten

Diva sov inne i husvagnen på natten utan sin bur :) På morgonen blev det en liten promenad innan jag, Julia, Tilde och Nemo åkte och kikade i lite djuraffärer. Mamma var snäll och stannade hemma med Diva. Nemo fick ett nytt koppel och halsband, Diva med så klart och Tildes hund Lillan kommer också bli fin med ett nytt halsband :) Julia tittade även på ett annat koppel och halsband som hon dock inte köpte, men det är nog i hennes ägor innan bilen går hemåt Hångerlandet igen ;) Nemos var turkost, Divad rosa och Lillans mintgönt, det andra som Julia ville ha till Nemo var typ tegelrött eller rost orange/rött super fint var det i alla fall :)

Efter att vi kom hem var det till att käka middag innan jag, Julia, Tilde, Andre, David och Emma åkte till Tylösand för after beach :) Det var jätte trevligt!

Kvällen avslutades sedan på en klippa i Steninge med kvällsmat och krabbfiske. Nu var hela familjen Nilsson, David, Mamma, Julia och jag med :) Nemo fick också följa med men Diva fick stanna i bilen och sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0