Fredag

Diva har fått en mycket händelse full dag idag och hon var jätte duktig! På förmiddagen så åkte jag, Diva och Robert ner till Värnamo och promenerade lite i Apladalen :) Vi hälsade på getterna, hönsen och på de söta kaninerna. Vi hälsade givetvis på mycket människor med då folk ville komma fram och få klappa lite. Sen tittade vi mest på allt folk som sprang runt i parken :) Blev så klart inte så mycket promenerande då hon ska ta det lugnt med benet men det var väldigt jobbigt för den lilla tjejen i alla fall :) Efter detta så somnade vi ganska fort i bilen medans Robert gjorde några ärenden och sen åkte vi hem till hånger igen.

Väl hemma igen käkade vi och sov lite till innnan kusin barnet Tilde kom och lekte med henne :P Tilde, jag, Julia och pappa har varit jätte duktiga idag och gjort i ordning den mycket söndriga hagen. Mamma hjälpte också till med fika :) Hagen var från början två hagar som vi hade öppnat en grind mellan. Det var en liten och en lite större men nu är det en stor (vi gjorde den lite större än innan med så de fick lite mer mat). Senare ska vi göra ytterligare en hage jämte den nere på åkern för att kunna öppna upp där ibland. 

Blev tyvärr inget ridit idag för hästarna ville gärna ha en hage igen. De ska få flytta in i den i morgon vilket jag tror de kommer uppskatta vääldigt mycket :)   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0