Tänker

Att fundera och grubbla har visst blivit mitt stora intresse, det känns lite som att det är det enda jag gör nu för tiden. Jag tänker så det knakar på allt men mest är det hästar som jag har på hjärnan. Tankar om framtiden och nuet, vad är det jag vill egentligen? Det har inte blivit så mycket ridit det senaste men detta är även på grund utav Diva. Jag vet att jag har hjälp som kan vakta henne om jag vill rida en runda men det blir ändå inte av. Jag sitter hemma hela dagarna med Diva i sin bur och hon är inte munter hela tiden tyvärr. Jag blir alldeles för slappad så det blir liksom jobbigt att gå och rida även om jag tycker att det är kul när jag väl är ute.

Jag har haft mina funderingar på vad det är jag vill med hästar egentligen och jag kom fram till att jag vill att något nytt ska hända så jag får lite av en nytändning. Jag var inne på att låna en "lunka" häst som jag kan både köra och rida och låta stå i några dagar och det hade inte gjort något. Men sen funderar jag igen, är det verkligen det jag vill? Klart att jag hade tyckt att det var kul men jag har tävlat i så många år och jag tycker att det är skit kul även om jag skulle gå ut med några fel. Jag har tävlat för att jag och hästen tycker att det är kul och det är huvudsaken, sen om det ser lite roligt ut ibland det bjuder jag på. Jag rider hellre lite knasigt och har roligt än att bara rida snyggt och att det går mindre bra. Jag kan ju knappast ljuga och säga att det inte har gått bra för mig under åren på tävlingsbanorna. Jag bara älskar hoppning!

Som sagt så ändras mina funderingar ju mer jag grubblar och ska jag vara helt ärlig mot mig själv så är det hoppning och ridning som jag vill hålla på med. Ut på åkern och rida markarbete, i skogen och gallopera en sväng, hoppa lite hemma och iväg på tävling och träning det är det som jag tycker är roligt. Jag får ju tyvärr inte tävla min älskling längre så jag hade så gärna velat skaffa mig en större häst att kunna träna och tävla med. Jag skulle i så fall vilja ha en lite yngre så att jag inte behöver känna att jag bara kan hålla på med den hästen i några år. 

Jag började tänka på mina hästsaker som jag äger och det är inte direkt saker för en nordsvensk och western kläder som jag har i mina ägor. Jag har samlat på mig några nya schabrak, träns, en helt ny tävlingskavaj som jag inte ens har tagit bort lapparna på. En ny skjorta, ett skärp och några märkes jackor som jag har till just tävling. Vad skulle jag göra med alla dessa saker om jag skaffade mig ett kallblod? Så tittar man på mina saker så säger de helt klart att i min framtid borde det finnas en stor hopphäst :)




Kommentarer
Postat av: Emily - RYTTARDUON

Usch, förstår precis hur du tänker! Det är så jobbigt att vara osäker på vad man verkligen vill :/



Ang internetshoppar så har jag ett par hundra i mina favoriter haha så vet inte vart jag ska börja :D Beror lite på vad man letar efter ;)

http://www.filippasridsport.se/sv

http://www.frtab.se/

http://hepshop.e-butiken.se/?cat_id=117

http://www.lyckasridsport.se/valkommen-till-lyckas-ridsport-c-231-1.aspx

http://www.myone.se/

http://www.ryttarstugan.se/list.php?page=90&menu=0,76,88

http://www.stigbygeln.com/



för att nämna några få ^^

2011-07-26 @ 11:31:25
URL: http://ryttarduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0